Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: szinte teljesen kész a jövő évi keret VIDEÓ)

Publikálva: 2022.03.22 Frissítve: 2022.03.22 Kézilabda

Pál Tamara és Sallai Nikolett továbbra is kék-fehérben folytatja.

A napokban újabb két játékossal sikerült megállapodni vezetőségünknek. Pál Tamara és Sallai Nikolett az MTK Budapest színeiben fog szerepelni a jövőben is.

Pál Tamara 2019 nyarán érkezett a Győri ETO KC együttesétől kölcsönbe, és idestova három szezon óta erősíti csapatunkat. Tami végleg ideigazolt, így a 2022/23-as idényben már az MTK Budapest játékosaként fogja segíteni a gárdánkat további két éven keresztül. A huszonkét esztendős fiatal kézilabdázó nagyon sikeres éveket tudhat maga mögött, szépen fokozatosan beépült a csapatba, ahol fiatal kora ellenére már most húzóemberként tekintenek rá.

Tami tavaly az elsőosztályú góllövőlista élén végzet, így ő vehette át az NB I-es gólkirálynőnek járó elismerést a Magyar Kézilabda Szövetségtől. Emellett pedig a Golovin Vlagyimir által irányított magyar női kézilabdaválogatott összetartásain is megvillanthatta tehetségét. Ifjú játékosunk a győri elválásról, és a leendő céljairól mesélt.

Sallai Nikolett is újra a kék-fehéreket választotta pályafutása folytatásához. Villámgyors balszélsőnk a 2017/18-as szezon óta ‒ időközben egy év egri szerepléssel a háta mögött ‒ erősíti gárdánkat.

Niki további egyéves kontraktust kötött klubunkkal. A válogatott labdarúgó, Sallai Roland húga a szerződéshosszabbításról, valamint egyéni fejlődéséről és a csapat jövőbeli céljairól beszélt.

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!