Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Kézilabda: Szabó Laura is kék-fehérben folytatja

Publikálva: 2021.06.10 Frissítve: 2021.06.09 Kézilabda

26-szoros válogatott beállóval erősítettünk.

Vováról csupa jót hallottam, kiváló szakembernek tartom, kíváncsian várom a közös munkát – árulta el Lala, mikor a klubváltás miértjeiről kérdeztük. – Az MTK fiatal, hajtós csapat, óriási potenciállal, már korábban is nagyon szimpatikus volt a klub koncepciója.

Szabó Laura Érden ismerkedett meg a kézilabdával, több bajnoki és Magyar Kupa érmet is szerzett nevelőegyesülete színeiben, majd 2020 nyarán Vácra igazolt.  

Az erősségemnek mindenképpen az alkatomat mondanám, azzal tudom a leginkább segíteni a csapat játékát: zárásokat adok, és a felül adott labdákat nagyon szeretem. A magasságomat a védekezésben is ki tudom használni, de például a lábmunkában és az elővételezésben még sokat kell fejlődnöm.
Szabó Laura 26 mérkőzésen 43 gólt szerzett a magyar válogatottban, remek párost alkothat csapatkapitányunkkal, Dakos Noémivel.

A személyes célkitűzéseket illetően nem szeretnék nagy nyomást helyezni magamra. Annyi a célom, hogy minél hamarabb beilleszkedjek a csapatba a pályán és azon kívül is, hogy hasznos tagja legyek a közösségnek.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!