Kézilabda
Dakos Noémi

Kézilabda: Rangadó következik

Publikálva: 2021.03.04 Frissítve: 2021.03.03 Kézilabda

A K&H liga 15. fordulójában a Váci NKSÉ-t látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban. A találkozót élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon.

Közvetlen riválisunk, a Váci NKSE látogat az Elektromos-csarnokba szombat délután. A két együttes őszi találkozóját Szilágyi Zoltán tanítványai nyerték 31-22-re, ezúttal mindenképpen szorosabb meccsben bízunk.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján is kiegyenlített mérkőzésre van kilátás: a Vác az ötödik, mi a hatodik helyen állunk, mindössze egy ponttal lemaradva szombati riválisunk mögött.

A váciak legeredményesebb játékosa a 15 meccsen 68 találatot jegyző Kácsor Gréta, míg nálunk a 15/105-ös mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
 Két egész más csapat találkozik most, mint szeptemberben – szögezte le vezetőedzőnk. – Sok sérülés sújtja mostanában a Vácot, de nem lesz könnyű dolgunk, ezt bebizonyították a Debrecen ellen is. Mindig nehéz meccseket játszottunk a Váccal, amelyekből többnyire nem mi kerültünk ki győztesként, de hazai pályán mindenképpen szeretnénk itthon tartani a két pontot.

A szombati mérkőzésen Nagy Ferenc és Túróczy József fújja a sípot, a hivatalos személyek Bonifert Ferenc és Oláh Viktor lesznek. A találkozót klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük.

2021. március 6. 18:00 MTK Budapest–Váci NKSE (K&H liga, 15. forduló); Elektromos-csarnok


Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!