Kézilabda
Andróczki Flóra

Kézilabda: mindenki kivette a részét a BVSC-Zugló elleni győzelemből

Publikálva: 2024.02.12 Frissítve: 2024.02.12 Kézilabda

A két hiányzó irányító nélkül igazi csapatként nyertek az U19-esek.

Serdülőink a tabella második helyén álló Győri Audi ETO KC csapatát fogadták, és sajnos már nagyon hamar érvényesült a papírforma, tizennyolc perc kellett ellenfelünknek ahhoz, hogy tízzel vezessen, a szünet előtt pedig ez a különbség megduplázódott. Nagyon nehezen tudtuk bevenni a győri kaput, a vendégeknek ez viszont annál inkább sikerült, aminek 60-16-os vereség lett a vége.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 16. forduló

MTK Budapest‒Győri Audi ETO KC 16-60

Az ifisták a BVSC-Zugló ellen küzdhettek meg hazai pályán, ahol sajnos két kulcsjátékos, Koczka Lili és Bari Csenge nélkül kellett megharcolniuk a két pontért a mieinknek. Szerencsére a lányok csapatként küzdve tették a dolgukat, és már az első félidőben végig náluk volt az előny, amiből kettő a szünetre is megmaradt. A második játékrészben Törőcsik Liliána góljával 19-14-re szakítottuk le a vendégeket, és ezután még növelni is tudtuk az előnyünket. Az utolsó tíz percbe hétgólos vezetéssel mentünk bele, ami ugyan csökkent a végére, de a így sem volt kérdés, hogy kié lesz a két pont.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 16. forduló

MTK Budapest‒BVSC-Zugló 29-23 (14-12)

Kekezovity Marinko: ‒ Megfogyatkozott csapattal játszottuk a mérkőzést, de a pályán lévő lányok mindent megtettek. Nagyon elégedett vagyok az elhivatottsággal és a harcossággal. Külön örülök, mert ezen a meccsen nagyon sikeresek voltunk szélső pozícióból.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!