Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: leánykérés Tunéziában, kutyás nyaralás Horvátországban és otthoni környezet

Publikálva: 2024.07.01 Frissítve: 2024.07.01 Kézilabda

Így nyaralt Szőke Szonja, Kubina Molli és Kekezovity Anna.

Újabb három kézilabdázónk engedett bepillantani abba, hogyan használják ki pihenőjüket, melyből még két hét van hátra. Új igazolásunk, Kubina Molli Horvátországban járt családjával, illetve a kis kedvencet sem hagyták itthon.

‒ A horvát Rab-szigeten nyaraltunk a családdal, ez a pár nap most főként a kikapcsolódásról szólt, Körbejártuk az óvàros kis utcáit, és ebből a kutyám, Medi sem maradhatott ki. Teljesen feltöltődve várom, hogy elkezdődjön a szezon.

Másik kapusunk, Szőke Szonja számára nagyon eseménydúsra sikeredett a nyaralás, ugyanis párja hazájába, Tunéziába utaztak. Szonja és szintén kézilabdázó kedvese ráadásul Tunéziából jegyespárként térhettek haza, hiszen az afrikai országban megtörtént a lánykérés is.

‒ Tunéziában voltam a párommal, akivel meglátogattuk Borj Cédria, Tunisz és Sidi Bou Said városát is, utóbbi kék fehér épületeiről nagyon híres. Rengeteget fürödtünk a kristálytiszta tengerben, bejártuk a helyi bazárokat, kipróbáltam a helyi teát, ami a kedvencemmé vált az ottani görögdinnyével együtt.

Kekezovity Anna és Marinko pedig Anna szúlőhazájában, Oroszországban kirándultak, természetesen a két kislányuk sem hiányozhatott a közös programról.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!