Taekwondo
Salim Sharif

Kézilabda: kikapott az U17 és az U19 is

Publikálva: 2022.12.12 Frissítve: 2022.12.12 Kézilabda

A listavezető DVSC SCHAEFFLER után újabb nehéz ellenfél várt mindkét korosztályra, hiszen a dobogóért küzdő Praktiker Vác vendégei voltak Kekezovity Marinkóék.

Az U19-esek találkozóján 8-5-ös állásig nem alakult ki nagyobb különbség a két fél között, ám megrekedtünk öt gólnál. Több mint tíz percen keresztül nem tudtuk bevenni a váciak kapuját, így jelentős hátrányba kerültünk. Már tíz is volt közte, de a mieink nem adták fel, nagyon szép küzdöttek és visszazárkóztak a félidőre 21-14-re. A második játékrész 38. percében újra tíz volt a differencia. Ennél több is volt már a különbség, de a végére tizenegy góllal maradtunk alul

LU19 I. osztály, keleti csoport, 10. forduló

Praktiker Vác‒MTK Budapest 42-31 (21-14)

Marinko Kekezovity: ‒ Rengeteg hibával és kihagyott lövéssel játszottunk A rossz védekezés és a kapusteljesítmény hiánya eredményezte a sok kapott gólt. Támadásban ismét a dekoncentráció volt az oka a könnyen eladott labdáknak, ezekből pedig sok indításgólt kaptunk.

Az U17-esek meccsén is hasonlóan alakult az állás, az első félidőben náluk is kialakult a tízgólos differencia. A támadásban elkövetett hibákat gyors gólokkal torolta meg ellenfelünk, így a félidőben jelentős hátrányban voltunk. Sajnos a második etap sem hozott változást, továbbra is tartott a hazaiak dominanciája, nagyarányú vereséget szenvedtünk.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 10. forduló

Praktiker Vác‒MTK Budapest 50-18 (24-9)

Marinko Kekezovity: ‒ Több sebből véreztünk ezen a meccsen, hiszen sok betegünk volt emellett pedig piros lap és sérülés is sújtott minket a találkozón. Őszintén remélem, hogy nem súlyos a sérülés, és januárban, amikor visszatérnek a betegek, lesz elég játékosunk, hogy színvonalas kézilabdát tegyünk a pályára.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!