Tenisz
Gálfi Dalma

Kézilabda: jön az utolsó hazai edzőmeccs

Publikálva: 2022.08.18 Frissítve: 2022.08.18 Kézilabda

Nem sok idő maradt hátra az alapozásból.

Már a végjátékban jár a felkészülési sorozat, csupán két találkozó vár mienkre a bajnoki rajt előtt. Az egyiket hazai pályán játsszuk a Praktiker Vác ellen, jövő héten pedig a dunaújvárosiakhoz utazunk. A pénteki mérkőzésen a jelentősen megújult váci csapat érkezik a Fáy utcába.

Ellenfelünk új vezetőedzővel, Herbert Gáborral vágott neki az idénynek, és a játékosállományban is nagy változások történtek. Évek óta meghatározónak számító kézilabdázók ‒ Hámori Konszuéla és Kácsor Gréta ‒ hagyták el Vácot. Az újonnan érkezők között pedig két volt kék-fehér játékos is van, Marincsák Nikolett és Bánfai Kíra tette át a székhelyét a dunakanyariakhoz.

Mindkét együttes második edzőmérkőzése lesz a héten a pénteki, Vida Gergő tanítványai a másodosztályú Szent István SE otthonában nyertek 39-27-re, míg Herbert Gáborék visszavágón fogadták az érdieket, ahol ezúttal is vereséget szenvedtek. Aki tehát a bajnoki nyitány előtt otthoni környezetben szeretné látni csapatunkat, semmiképp se hagyja ki a pénteken 16:00 órától kezdődő találkozót, hiszen legközelebb már csak éles mérkőzésen láthatja a lányokat játszani.

Felkészülési mérkőzés

MTK Budapest‒Praktiker Vác

2022. augusztus 19. 16:00, Vasas edzőcsarnok

Játékvezetők: Bujdosó M., Horváth V.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!