Taekwondo
Patakfalvy Luca

Kézilabda: Irány a viharsarok!

Publikálva: 2021.04.06 Frissítve: 2021.04.05 Kézilabda

A K&H liga 18. fordulójában Békéscsabára látogatunk.

Két, könnyűnek legkevésbé sem ígérkező mérkőzés vár csapatunkra a héten: szerdán a Békéscsaba otthonában lépünk pályára, vasárnap a Boglári Akadémia-SZISÉ-t fogadjuk.

A EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSÉ-vel nem is olyan rég, január 9-én találkoztunk utoljára: Golovin Vlagyimir tanítványai 35-28-ra nyertek az Elektromos-csarnokban.

Vida Gergő tanítványai 18 fordulót követően a 14. helyen állnak a tabellán: legyőzték a Szombathelyet, és döntetlent játszottak a Boglári Akadémiával. A mieink pillanatnyilag a hatodik helyet foglalják el, egy ponttal lemaradva az egy meccsel többet játszott Vác mögött.

A lila-fehérek legeredményesebb játékosa a 16 mérkőzésen 62 gólt jegyző Jelena Agbaba, míg nálunk a 17/117-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
Ugyanolyan nehéz mérkőzésre számítok, mint a Kisvárda ellen. Biztos vagyok benne, hogy a Békéscsaba hazai pályán mindent megtesz a két pontért, de mi is azért utazunk. Apróságokon múlhat a győztes kiléte, de mindenképpen nagyon meg kell szenvednünk a győzelemért – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.  
A szerdai mérkőzésen Bujdosó Máté és Horváth Viktor fújja a sípot, a hivatalos személyek Fekete József és dr. Nádasdi Tamás lesznek.

2021. április 7. 16:00 EUbility Group-Békéscsabai ENKSE–MTK Budapest (K&H liga, 18. forduló); Békéscsaba Városi Sportcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!