Atlétika
Moravcsik Angéla

Kézilabda: Hajdúnánáson jártak az utánpótláskorúak

Publikálva: 2023.04.15 Frissítve: 2023.04.15 Kézilabda

Egyik csapatunknak sem sikerült pontot szerezni.

A serdülők közül többen sérüléssel, vagy betegséggel bajlódnak, így nem sok cserelehetősége volt Kekezovity Marinkónak. A góllövéssel meggyűlt a bajunk, sok hibát követtünk el támadásban, így nehezen tartottuk a lépést ellenfelünkkel. A 20. percben még csak négy volt a hátrányunk, de a félidőre nyílt az olló, 15-6-os állással mehettünk szünetre. A második játékrészben is a hazai gárda irányította a játékot, így végül vereségünkkel zárult a találkozó.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 22. forduló

Hajdúnánás SK‒MTK Budapest 34-18 (15-6)

Marinko Kekezovity: ‒ sokan nem voltak hadra foghatóak a csapatomból ezen a mérkőzésen. Nagyon kevesen voltunk a rotációban és nem tudtuk követni a játék ritmusát.

Az ifik összecsapásán a vendáglátók erőteljes kezdést produkálva vezettek 7-3-ra. A különbség a félidő folyamán nőtt is a két csapat között, a szünetet jelző dudaszó előtt pedig öt gól volt a hátrányunk.

A második játékrészben sem tudtunk közelebb kerülni, sőt a vége előtt négy perccel már 30-23-ra vezettek a hajdúnánásiak. A lányok szépen kozmetikáztak a végeredményen, ugyanis Kárász Szonja és Déberling Borbála is kétszer talált be a hátralévő percekben, mellyel 30-27-re állították be a végeredményt.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 22. forduló

Hajdúnánás SK‒MTK Budapest 30-27 (18-13)

Marinko Kekezovity: ‒ A vereség ellenére is szeretném megdicsérni a lányokat az elhivatottságukért és a motivációjukért ezen a mérkőzésen. Ha kicsit több szerencsénk van, ez a meccs a mi javunkra végződhetett volna pozitívan.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!