Kézilabda
Szőke Szonja

Kézilabda: ezúttal győzelem nélkül ért véget a hét a fiataloknál

Publikálva: 2024.02.05 Frissítve: 2024.02.05 Kézilabda

A serdülők és az ifik is vereséget szenvedtek.

Az U17-es csapatunk a Moyra-Budaörs Handball csapatával játszott, amelyen az első perctől kezdve ellenfelünk irányított, a 19. percben már tíz gól volt a hátrányunk, ami a félidőre tovább növekedett. A második játékrészben sem tudtunk szépíteni, pedig a góllövés jobban ment, de így is 52-21-re kikaptunk a Budaörstől.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 15. forduló

Moyra-Budaörs Handball‒MTK Budapest 52-21 (26-8)

Báthori Gábor: – A Budaörs ellen ősszel nagyon gólgazdag mérkőzést játszottunk. Most ugyan sikerült a kapott gólok számát csökkenteni, de sajnos a lőtt góljaink száma is jelentősen visszaesett. A helyzeteink kihasználásán és a védekezésen is javítani kell!

Az U19-es együttesünk két győzelem után vágott neki a szegedi túrának, amelyen ugyan az elejétől fogva előttünk jártak a hazaiak, de szorosan a nyomukban voltunk. A 21. percben három gól volt a lemaradásunk, de a szünet előtti perceket nagyon sok hibával hoztuk le, így a félidőre hatra nőtt a hátrányunk.

A második játékrészben nemhogy visszazárkózni nem sikerült, de negyedóra után tíz lett a különbség a szegediek javára. A kozmetikázás is elmaradt, 36-24-re veszítettük el a mérkőzést.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 15. forduló

Szegedi NKE‒MTK Budapest 36-24 (17-11)

Kekezovity Marinko: ‒ Nem a mi napunk volt ez a péntek. Ilyen sok technikai hibával és eladott labdával nehéz legyőzni bármelyik csapatot is a bajnokságban. Az ellenfél csapata a játék minden szegmensében felülmúlt minket. Nagyon jó időszak van mögöttünk, hiszen az utóbbi hét meccsből ötöt megnyertünk, és most érthető, hogy visszaesés van a játékban. Remélem, hogy ez csak átmeneti, és a következő meccsen a jobb formánkat tudjuk mutatni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!