Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: az idei szezon utolsó hazai mérkőzését a Győri Audi ETO KC ellen játsszuk

Publikálva: 2023.05.18 Frissítve: 2023.05.17 Kézilabda

Nagy az érdeklődés a mérkőzésre, így kérünk mindenkit időben érkezzen meg a helyszínre!

Két mérkőzés maradt hátra a 2022/23-as idényből, mindkét összecsapáson a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott ellenfelekkel nézünk szembe. Elsőként ‒ május 20-án 18:00 órától ‒ a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontba a bajnokság listavezetőjét, a győri csapatot várjuk, majd a következő hét péntekén az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégei leszünk.

Ambros Martin együttesével – január végén – Győrben találkoztunk legutóbb, és ugyan a 45. percben már tízgólos előnyben volt a hazai csapat, de a mieink a mérkőzés végére egy találat híján megfelezték a különbséget, így 31-25-ös vereséget szenvedtünk. Leányaink az előző héten a Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonában egy góllal maradtak alul, míg ellenfelünk hazai környezetben aratott 35-23-as sikert az Alba Fehérvár KC ellen.

Abban biztosak lehetünk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, ugyanis ellenfelünk gőzerővel készül már a júniusi BL Final Four csatáira, így minden mérkőzést felhasználnak arra, hogy tökéletesítsék játékukat. Vágó Attila a jó hazai szezonzárásban bízik.

‒ Az utolsó hazai mérkőzésen, a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutot Győrt fogadjuk. Remélem jó hangulat és sok néző előtt tudunk játszani, és méltóképpen búcsúzhatunk közönségünktől.

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérünk mindenkit, hogy ne az utolsó pillanatra halassza az érkezést, jegyvásárlásra pedig kizárólag a helyszínen van lehetőség, 16:00 órától. A mérkőzés után elkülönített sarokban lehet pacsizni és fényképeket, aláírásokat kérni a győri játékosoktól tizenöt, húsz perc erejéig! A hatékony együttműködés érdekében ennek betartása kötelező, a pályára lépni tilos.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 25. forduló

2023. május 20. 18:00, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

MTK Budapest‒Győri Audi ETO KC

Játékvezetők: Ónodi E., Őri E.

A mérkőzést az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!