Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Kézilabda: Az Érdet fogadjuk

Publikálva: 2021.04.23 Frissítve: 2021.04.22 Kézilabda

Nehéznek ígérkező meccsel folytatjuk a válogatott szünet után.

A világbajnoki selejtezők után hazai pályán folytatja női kézilabdacsapatunk a K&H liga küzdelmeit: Golovin Vlagyimir tanítványai az Érdet látják vendégül az Elektromos-csarnokban. A két együttes őszi meccsét 33-28-ra nyertük Horváth Roland erősen tartalékosan felálló csapata ellen.

Szombati ellenfelünk 16 mérkőzést követően a 10. helyen áll, utolsó hat meccséből mindössze kettőt vesztett el – a Győr és a Siófok ellen –, ugyanakkor legyőzte a Kisvárdát, az Alba Fehérvárt, az SZKKA-t, illetve a Békéscsabát is.

Az Érd legeredményesebb játékosa a 14 meccsen 90 találatot jegyző Kiss-Walfisch Mercédesz, míg nálunk a 19/132-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
A válogatott szünetek után mindig nagy kérdés, hogy milyen formában tér vissza a csapat – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Az Érdet láttuk szerdán, szépen helytálltak a Győr ellen, de hazai pályán mindenképpen szeretnénk itthon tartani a két pontot.

A szombati mérkőzésen Bóna Szabolcs és Földesi Csaba fújja a sípot, a hivatalos személek Demény Gyula és György Gábor lesznek. A találkozót klubunk Youtube-csatornáján élőben követhetik!

2021. április 24. 18:00 MTK Budapest–Érd (K&H liga, 19. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!