Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Kézilabda: az előző szezon kupagyőztesével küzdünk meg az idei négyes döntőért

Publikálva: 2024.01.30 Frissítve: 2024.01.29 Kézilabda

Szerdán az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégei leszünk.

Mindössze egyetlen győzelem választja el csapatunkat az újabb Magyar Kupa négyes döntőtől. Az előző szezonban a Moyra-Budaörs Handball legyőzésével sikerült a final fourt kiharcolni, ezúttal viszont sokkal nehezebb ellenfél vár a mieinkre.

Az előző szezon kupagyőzteséhez, az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatához látogatunk, és kijelenthetjük, hogy nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de a papírforma felborítása a célunk. Emlékezhetünk rá, hogy többször is játszottunk már kiélezett mérkőzést fővárosi zöld-fehérekkel, és több alkalom is volt, hogy csak egy hajszál hiányzott a bravúrhoz.

Csapatunk az előző körökben a SZISE-Bamba Marha és a Borsod Sport Klub-Miskolc csapatát legyőzve jutott el a Tippmix Magyar Kupa ötödik fordulójába, míg a fradisták ebben a körben csatlakoznak a kupaküzdelembe.

Vágó Attila így fogalmazott a szerdai meccs kapcsán. 

‒ A négy közé jutás a cél szerdán a Ferencváros ellen. Ennél nagyobb motiváció egyetlen sportolónak és edzőnek sem szükséges, hiszen mindenki szeretne bejutni a négyes döntőbe. Nem egyszerű a helyzetünk azzal, hogy éppen az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatát kaptuk, de abszolút nem szeretnénk feltett kézzel érkezni a párharcra. Ha bármilyen kis esélyünk is van, azt meg akarjuk ragadni és élni vele, hogy boruljon a papírforma.

A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport kézilabdás Youtube-csatornája.

Tippmix Magyar Kupa V. forduló

2024. január 31. szerda 18:00, Budapest, Elek Gyula Aréna

FTC-Rail Cargo Hungaria‒MTK Budapest

Játékvezetők: Haskó T., Natkai N.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!