Atlétika
Magyari Zoltán

Kézilabda: A rutinban bízva

Publikálva: 2021.04.10 Frissítve: 2021.04.09 Kézilabda

A K&H liga 23. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISÉ-t fogadjuk.

A válogatott szünet előtti utolsó bajnokinkon a bajnoki mezőny legfiatalabb csapata, a Boglári Akadémia-SZISE látogat az Elektromos-csarnokba. A két együttes februári összecsapását Golovin Vlagyimir tanítványai nyerték 34-29-re, de nagy hiba lenne félvállról venni vasárnapi ellenfelünket.

A Boglári Akadémia-SZISE erejét jól mutatja, hogy legutóbbi bajnokiját 28-26-ra megnyerte a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellen. Ifj. Kiss Szilárd tanítványai hét pontot gyűjtöttek a bajnokságban, 19 fordulót követően a 12. helyen állnak a tabellán. A mieink 25 ponttal pillanatnyilag az ötödik helyet foglalják el.  

A Boglári Akadémia legeredményesebb játékosa a 19 meccsen 89 találatot jegyző Farkas Johanna, míg nálunk a 18/125-ös mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
A Boglári Akadémia meccsről-meccsre látványosan fejlődik. Több szoros vereségük is volt, ahol elrontották a végjátékot, de az csak a rutinon múlik. Már a februári összecsapásunkon is látszott, mennyit fejlődtek: egyre jobb a tempójuk, több megállítófaultot csinálnak, kevésbé csúsznak el védekezésben. Nem lesz tehát könnyű dolgunk, de rutinosabbak vagyunk, ezt kell kihasználnunk – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.  

A vasárnapi mérkőzésen Réti Tamás és Szedmák Márton fújja a sípot, a hivatalos személyek Bakos Albert és Holman Ferenc lesznek. A találkozót klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük.

2021. április 11. 16:00 MTK Budapest–Boglári Akadémia-SZISE (K&H liga, 23. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!