Tenisz
Babos Tímea

Kézilabda: a héten második alkalommal csapunk össze a budaörsiekkel

Publikálva: 2023.03.31 Frissítve: 2023.03.31 Kézilabda

A szerdai Tippmix Magyar Kupa mérkőzés után szombaton a K&H Liga 20. fordulója keretein belül utazunk Budaörsre.

A hétközi találkozó a legjobban alakult számunkra, az előzetes eredmények alapján kiélezett mérkőzésre számítottak a felek, ám nem ez történt. A mieink esélyt sem hagyva, fantasztikus teljesítménnyel győzték le a budaörsieket, és csapatunkból többen is kimagasló formát mutattak. Az álom valóra válását követően nincs sok idő az ünneplésre, hiszen szombaton már újra készen kell állni, ismét a Moyra-Budaörs vár Vágó Attiláékra.

Április első napján ellenfelünk otthonában kerül sor a bajnoki találkozóra, és azt mindenképp kijelenthetjük, hogy a két csapat elég jól ismeri egymást, nagyon friss tapasztalataik vannak a másikról. Szerdán mondhatjuk, hogy nekünk minden összejött, a budaörsiekkel pedig épp az ellenkezője történt. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy él bennük a visszavágás vágya, de ehhez lányainknak is lesz egy-két szava.

Vágó Attila: ‒ A szerdai meccs után leszögeztük, hogy lehet kiindulni a kupameccs eredményéből, és ennek tükrében nem szabad félvállról venni a Budaörsöt szombaton. Nem szeretnénk hátradőlni, hiszen a bajnokságban is vannak még céljaink, amihez elengedhetetlen ez a két pont.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 20. forduló

2023. április 1. 18:00, Budaörs, Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Moyra-Budaörs Handball‒MTK Budapest

Játékvezetők: Fekete T., Tóth D.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!