Atlétika
Vári Péter

Kézilabda: a főpróba következik

Publikálva: 2022.08.25 Frissítve: 2022.08.24 Kézilabda

Utolsó felkészülési mérkőzését a Dunaújvárosi KKA otthonában játssza kézilabdacsapatunk.

A szeptember 3-án rajtoló K&H liga női kézilabda-bajnokság első fordulója előtt az utolsó gyakorláson vesznek részt játékosaink. Pénteken – 15:30-tól – Dunaújvárosban lépnek pályára a lányok. Az alapozás a mieink számára nem telt eseménytelenül, több sérüléssel és betegséggel is meg kellett küzdenie a lányoknak, ám a főpróbán már szinte mindenki ‒ Dakos Noémi kivételével ‒ hadra fogható lesz.

Pénteki ellenfelünk legutóbb Mosonmagyaróváron szerepelt edzőmeccsen, ahol gólgazdag mérkőzést játszottak a hazaiakkal, 21-21-es félidei állást követően végül a házigazdák nyertek 39-33-ra. A DKKA állományában több változás is történt, az egyik legmeghatározóbb, hogy Bulath Anita befejezte pályafutását, és már csak a háttérből ‒ az akadémia szakmai igazgatójaként ‒ segíti a klubot.

Az érkező játékosok között pedig Horváth Petrát, Oguntoye Viktóriát és Arany Rebekát találjuk. A játékoskeret változása mellett a vezetőedzői poszton is váltás történt, hiszen az idei szezontól ‒ Vágó Attila helyett ‒ Rapatyi Tamás irányítja a csapatot.

A mieink éppen egy hete játszottak utoljára tesztmeccset, amikor hazai pályán a Praktiker Vác ellen minden összeállt, védekezésben és támadásban is precízen kézilabdázva nyertünk nyolc góllal vendégeink ellen.

Felkészülési mérkőzés

DKKA‒MTK Budapest

2022. augusztus 26. 15:30, Dunaújvárosi Sportcsarnok

Játékvezetők: Fekete T., Tóth D.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!