Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Kézilabda: A Dunaújváros következik

Publikálva: 2021.04.30 Frissítve: 2021.04.29 Kézilabda

A K&H liga 21. fordulójában a DKK Akadémiát fogadjuk.

Igazán nehéznek ígérkező mérkőzés vár csapatunk az Érd elleni bajnoki döntetlent, majd a Győr elleni kupavereség után: szombat délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttesét látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban.

A két együttes januári mérkőzésén fájó vereséget szenvedtünk Dunaújvárosban, Vágó Attila tanítványai 31-28-ra nyertek. Szombati ellenfelünk 20 fordulót követően a 10. helyen áll a tabellán, 12 ponttal. A mieink pillanatnyilag a negyedik helyet foglalják el, 28 megszerzett ponttal.

A Kohász legeredményesebb játékosa a 18 mérkőzésen 108 találatig jutó Bulath Anita, míg nálunk a 20/143-as mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
Küzdelmes meccsre számítok – szögezte le vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Mostanában elég hullámzó a teljesítményünk, de bízom benne, hogy ez most nem így lesz, mivel hazai pályán mindenképpen a győzelem a cél.

A szombati mérkőzésen Andorka Miklós és Hucker Róbert fújja a sípot, a hivatalos személyek Kabók József és Simó András lesznek. A mérkőzés zárt kapus, de élőben követhetik klubunk Youtube-csatornáján.
 
2021. május 1. 18:00 MTK Budapest–Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (K&H liga, 21. forduló); Elektromos-csarnok



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!