Taekwondo
Salim Omar

Két arany, két ezüst, egy bronz a szombati mérleg (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.09.12 Frissítve: 2020.09.13 Atlétika

Atlétáink remek teljesítményt nyújtottak a hazai pályán, a Lantos Mihály Sportközpontban rendezett szuperliga döntőjének első napján. Szombaton Nagy Marcell és dr. Nguyen Anasztázia révén szereztünk aranyérmet.

Hiába érkeztünk el a szezon utolsó, tehát legfárasztóbb versenyéhez, atlétáink topformában szerepeltek a szuperliga döntőjében, szombaton. Rúdugrónk, Nagy Marcell például 4.72 méteres ugrással győzött a Lantos Mihály Sportközpontban. A második helyen Bánovics József (GEAC) végzett (4.72), míg a dobogó harmadik fokára Bánházi Botond (Ikarus BSE) állhatott (4.68 PB) fel. Vári Péter (MTK Budapest) az ötödik helyen zárt (4.42 PB).

Szerencsére a következő győzelemre sem kellett sokat várni: dr. Nguyen Anasztázia (11.70) nyerte a 100 méteres síkfutást. Az MTK Budapest sportolója mögött a fradista, Csóti Jusztina (11.70) végzett, míg a harmadik helyre a BHSE atlétája, Farkas Petra (11.89) futott be.

Naszti nem elégedett meg a győzelemmel, s távolugrásban is beleadott apait-anyait. Végül a második helyen zárt ebben a számban 6.33 méterrel – a győztes Lesti Diana (TSC-Geotech) 6.36 méterrel nyert. Endrész Klaudia (6.09) ötödik, Krizsán Xénia (6.06) hatodik lett. Női magasugrásban pedig két versenyzőnk, Renner Luca (1.78) és Krizsán Xénia (1.72) is dobogóra állhatott az UTE-s Szabó Barbara (1.84) mögött.

Női gerelyhajításban Sári Pálma (45.16) révén még egy értékes ötödik helyezéssel is gazdagodtunk, Marosi Viktória hetedik helyen végzett (42.31).

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!