Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Júliusban újrakezdik

Publikálva: 2015.05.18 Frissítve: 2015.05.18 Kézilabda

Már a jövőt tervezi Golovin Vlagyimir, az MTK Budapest női kézilabdázóinak vezetőedzője, holott még a Szeged elleni idényzáró hátravan, és előtte az olaszok ellen is játszik a csapat

Az edző elképzelése szerint már július hatodikán folytatná a munkát, megerősített kerettel. Persze, a szezonzáró után.

– Jól érzem magam az MTK Budapestnél. – mondta gondolkodás nélkül Golovin. – A lányok dolgoznak, az összes feltétel adott a jó munkához, a jó eredményekhez.

– Minden körülmény tökéletes, csak az eredmények nem jöttek úgy az előző időszakban. Ennek ellenére vállalta a feladatot.

– Persze, hogy vállaltam. – válaszolta ugyanazzal a lendülettel az edző. – Az utolsó hat mérkőzésre a rájátszás velem indult. Sajnos két vereséggel kezdtünk, aztán két győzelem következett. A Mosonmagyaróvár ellen, a kezdésnél annyira ellépett az ellenfél, hogy a második félidőben már nem tudtunk felzárkózni. A szezonzáró találkozón a Szegedet fogadjuk. Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket, mert megérdemlik. Győzelemmel akarunk búcsúzni. Jó lenne, ha minél többen kijönnének, ezért nem is kérünk pénzt a belépőkért.

– Mit gondol a jövőt illetően?

– Folynak a tárgyalások, én szeretnék maradni,és  ha minden igaz, én fogom irányítani az MTK-t. – mondta a szakember. – A jövőben megváltoznak a célok. Meg kell erősíteni a keretet! Olyan kaliberű játékosokat kellene szerződtetnünk, akik tudnak segíteni ezen céljaink elérésében. Én az elsőosztályban gondolkodom...

Program:

2015. május 20. szerda,   18:00 MTK Budapest - Olaszország - Elektromos csarnok

2015. május 23. szombat,18:00 MTK Budapest - Szeged KKSE  - Elektromos csarnok.

Mindkét mérkőzésre a belépés díjtalan.
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!