Atlétika
Szabó Beatrix

Jöhet a szezonzáró!

Publikálva: 2018.06.03 Frissítve: 2018.06.03 Labdarúgás

A Siófok ellen fejezzük be az idényt.

Labdarúgócsapatunk a BFC Siófok otthonába látogat a Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában, ahol bajnokként búcsúztatjuk a szezont. A vendéglátók számára rendkívül fontos a találkozó, hiszen a 16. helyen áll, mindössze egy pontra a kiesőzónától, de győzelem esetén biztosíthatja a bennmaradást. Hazai pályán 18 meccsből hatszor nyert, négy döntetlen és nyolc vereség mellett, azonban az utolsó két otthoni találkozóján pont nélkül zárt, hiszen a Kazincbarcika és a Dorog is túljárt az eszén.

A mieink múlt hét pénteken, hazai pályán vereséget szenvedtek a Kisvárda ellen, előtte pedig 5-4-re kikaptunk a Zalaegerszeg otthonában. Ehhez a két összecsapáshoz hasonlóan a balatoni mérkőzésünknek sem lesz tétje, de csapatunk mindenképpen szeretné méltó módon zárni a bajnoki címmel végződő idényt.

A meccstörténelem nekünk kedvez, hiszen az első osztályban 42 találkozóból 23 MTK siker mellett 13 döntetlen és 6 siófoki győzelem született. A másodosztályban mindössze egyszer találkozott a két gárda, akkor – tavaly november végén – 3-1-re a kék-fehérek nyertek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Baki Ákos, Korozmán Kevin, Szerencsi Miklós, Talabér Attila, Gera Dániel, Torghelle Sándor és Farkas Balázs továbbra sem áll Feczkó Tamás rendelkezésére, míg Vass Patrik eltiltás miatt nem játszhat, így elképzelhető, hogy újabb fiatal játékos(ok) mutatkozhat(nak) be Siófokon.

A találkozót Kovács J. Zoltán vezeti, munkáját Oláh Gábor, Iványi István és Legeza László segítik.

Merkantil Bank Liga, 38. forduló
BFC Siófok–MTK Budapest
2018. június 3. 17:00 – Siófok Városi Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!