Tenisz
Fucsovics Márton

Jöhet a Kövesd!

Publikálva: 2018.09.29 Frissítve: 2018.09.28 Labdarúgás

Ismét hazai bajnoki következik.

Szombaton folytatódik az OTP Bank Liga, csapatunk pedig az ötödik helyen álló Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadja. Kuttor Attila gárdája jó formában érkezik, hiszen utolsó két bajnoki mérkőzését magabiztosan nyerte, majd a Magyar Kupában 5-0-ás győzelmet aratott a Fővárosi Vízművek ellen. A borsodiak idegenbeli mérlege azonban eddig nem túl fényes, hiszen vendégként három meccsből idén mindössze egy pontot szereztek a pontvadászatban.

A mieink önbizalmának jót tett, hogy a Tállya KSE elleni kupameccsen rendkívül simán, 8-0-ra tudtunk nyerni, hiszen előtte túljárt az eszünkön a Kisvárda, majd a Paks is. Ennek ellenére továbbra is az előkelő harmadik helyet foglaljuk el a bajnokságban, és remélhetőleg a Kövesd ellen sikerül újabb pontokat szereznünk. Feczkó Tamás tudja azonban, ez egyáltalán nem lesz könnyű.

– Nagyon mélyen védekező csapatról van szó, akik rendkívül gyorsan mennek át védekezésből támadásba, és borzasztó nehéz lesz feltörni őket. Ha rá tudjuk erőltetni a saját akaratunkat az ellenfélre, akkor meglehet a három pont.

A két együttes mindössze öt alkalommal találkozott eddig az NB I-ben, ebből két MTK siker és három Mezőkövesd diadal született. Legutóbb 2017 áprilisában fogadtuk a kék-sárgákat, akkor 2-0-ra győztünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban Torghelle és Baki góljával.

A mérkőzést Karakó Ferenc vezeti, munkáját Varga Gábor, Berettyán Péter, Szert Balázs, Farkas Ádám és Gaál Gyöngyi segíti.

A beléptetéssel és jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatóak.

OPT Bank Liga, 9. forduló
MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC
2018. szeptember 29. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!