Atlétika
Krizsán Xénia

Játékos edzéssel kezdtek

Publikálva: 2020.08.13 Frissítve: 2020.08.12 Röplabda

Klubunk női ülőröplabdacsapata – az ajkai Muszáj Nórával kiegészülve – hétfőn megkezdte a felkészülést a bajnokság szeptemberi folytatására.

Hétfőn megkezdte felkészülését az MTK Budapest női ülőröplabdacsapata a szeptemberben folytatódó bajnokságra. A tréninget Yuliel Puentes Rivery vezetőedző vezényelte, de rövid helyzetjelentést már klubunk szakosztályvezetője, Várhegyi Anikó adott.



– Mindegyik lányon látszott, hogy már nagyon várta az edzéseket. A közös mozgás mindenkinek jót tett, remek hangulatban zajlott a munka, sok labdás gyakorlatot végzett a csapat. A játékosság dominált, de erőnlétileg is helyre kell még rázódni. A ránk váró mérkőzéséken is az lehet a legnagyobb erényünk, ami eddig is volt: a csapategység.

A keretben változás is történt a tavaszihoz képest. A felnőttkorú játékosok száma ugyanannyi maradt, ők továbbra is tízen vannak, a fiatal Buncsák Margarita mellé azonban érkezett a 2006-os születésű ajkai Muszáj Nóra.

– Ő a 2015-ben elhunyt, korábbi kiváló válogatott játékosunk, Muszájné Adamik Éva lánya. Szeretett volna hozzánk csatlakozni, örömmel fogadtuk, és meg is kapta édesanyja már visszavonultatott hetes számú mezét. Továbbra is azon vagyunk, hogy találjunk még csapattagokat. Azt tapasztalom, a mozgássérültek többsége nehezen hajlik magára a mozgásra, mert talán sokan elkönyvelik magukban, nem a sportra termettek. Helytelenül.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!