Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Irány az Ikarus!

Publikálva: 2020.08.14 Frissítve: 2020.08.14 Atlétika

Ezen a hétvégén is országos bajnoki címekben reménykedünk.

A múlt heti felnőtt országos bajnokság után ezúttal a junior és utánpótláskorú atléták versenyét rendezik meg, a helyszín ezúttal az Ikarus BSE Sporttelep lesz.

Az első MTK-s érdekeltségű számban, a férfi gerelyhajításban máris éremesélyes indulót találhatunk a nevezők között, hiszen Jancsik Tamás is ott lesz a mezőnyben. Tomi múlt héten 68.61 méteres egyéni csúccsal negyedik lett a felnőttek között, ha hasonló eredményt ér el, nehéz elképzelni, hogy ne legyen dobogós a fiatalabbaknál.

A gerelyhajítást követően Renner Luca magasugrásban lehet a befutó, aki épphogy lemaradt a felnőtt ob-n a dobogóról. Ugyanebben a számban, a férfiak mezőnyében Deutsch Domonkosnak szurkolhatunk, míg gerelyhajításban Marosi Viktóriára és Sári Pálmára figyelünk.

Vasárnap Gazdag Florina távolugrásával kezdődik a nap, majd Marosi Viktória súlylökésben, Petry Alexandra, Hornácsik Gréta és Rákos Bettina rúdugrásban indul. Később Vári Péter és Nagy Marcell szintén rúdugrásban érdekelt, utóbbi 5.10 méteres, szabadtéri egyéni csúccsal diadalmaskodott a felnőttek viadalán.

A futószámokban Kassai Boglárka, Kuti Nikolett, Diószegi Kata, Tollas Gizella, Sárközi Dominik és Vágvölgyi Csaba képviseli egyesületünket.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!