Atlétika
Krizsán Xénia

Horvátország – Magyarország 1-1 (0-1)

Publikálva: 2015.10.26 Frissítve: 2015.10.25 Labdarúgás női

Az MTK Hungária FC játékosaival felálló magyar női labdarúgó-válogatott a múlt szerdai, törökök elleni 1-0-ás győzelem után négy nappal később, újabb Eb-selejtezőt játszott, ezúttal Eszéken, Horvátország ellen.

Horvátország – Magyarország 1-1 (0-1); női labdarúgó Eb-selejtező mérkőzés, Eszék

Magyarország: Szőcs Réka – Mosdóczi Evelin, Tálosi Szabina, Szabó Viktória, Tóth Gabriella – Hummel-Smuczer Angéla, Vágó Fanni, Szuh Erika (Rácz Zsófia, 85.) – Jakabfi Zsanett, Zeller Dóra (Zágor Bernadett, 70.), Sipos Lilla (Kaján Zsanett, 46.)

Gól: Jakabfi (45., büntetőből)

– Nem volt könnyű dolgunk, hiszen a játékosok lábában még benne volt a négy nappal ezelőtti mérkőzés fáradalma is, ráadásul kimondottan erős, jól játszó horvát válogatott volt az ellenfelünk – nyilatkozta a találkozót követően Markó Edina az mlsz.hu-nak. – Egygólos vezetésnél, a második félidőben, az egyik kontra végén volt esélyünk megszerezni a második gólunkat is, vagyis a győzelemtől sem álltunk messze, de a mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságos eredmény. Hozzánk hasonló erősségű csapat otthonában sikerült értékes pontot szereznünk azzal, hogy végig fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk, a mai teljesítményért elismerés illeti az egész csapatot. 

Magyarország jelenleg 4 ponttal a selejtezőcsoport harmadik helyén áll; Markó Edina együttese legközelebb Oroszország nemzeti tizenegyét fogadja novemberben, a Pancho Arénában.

(Forrás: mlsz.hu)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!