Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Horváth Attila: - A Ferencvárosra számítottam

Publikálva: 2015.03.04 Frissítve: 2015.03.04 Kézilabda

Mint az a női kézilabda eseményeket követők számára ismeretes, a Magyar Kézilabda Szövetség kisorsolta a Török Bódog Magyar Kupa négyes döntőjének párosítását. Március utolsó hétvégéjén, az elődöntőben az MTK Budapest az FTC-Rail Cargo Hungária csapatával néz majd farkasszemet, míg a másik ágon Győri Audio ETO KC – Érd rangadó lesz. A sorsolásról Horváth Attilát, a kék-fehérek mesterét kérdeztük, aki elárulta, nem érte meglepetés.

– Bevallom, a Ferencvárost szerettem volna ellenfélnek, teljesült. Meglepetést okozhatunk, de a papírforma nem mellettünk szól. A bajnokságban két jó meccset játszottunk ellenük. Az odavágón hét góllal, a második körben pedig hat góllal kaptunk ki. Mindent megteszünk, hogy ismét szoros eredmény szülessen. Megpróbálunk nyerni.

Az MTK Budapestnek, a döntőt megelőzően azonban helyt kell állnia az NB I-es bajnokság alapszakaszának utolsó két mérkőzésén. Előbb a Dunaújváros Kohász KA vendéglátójaként, majd az Érd otthonában. Horváth Attiláék jelenleg e két mérkőzésre készülnek, és csak utána az FTC elleni Magyar Kupa elődöntőre.

A kék-fehérek helyzetét nehezíti, hogy ebben a szezonban már biztosan nem számíthatnak Balog Bea és Török Petra játékára. Bea, a kecskeméti Magyar Kupa mérkőzésen szenvedett teljes elülső- és részleges oldalsó térdszalagszakadást. Török Petra pedig az egyik edzésen rásérült az egyébként sem százszázalékos térdére, mellyel azonnal eldőlt, hogy a műtét nem várhat nyárig. – Nehéz lesz nélkülük pályára lépnünk – tette hozzá röviden a mester.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!