Atlétika
Jankovics Dániel

Hanukai gyertyagyújtás (VIDEÓ+GALÉRIA)

Publikálva: 2020.12.10 Frissítve: 2020.12.12 MTK Budapest

Rendhagyó módon zajlott az ünnepség.

Az MTK Budapest és az MTK Baráti Kör 2017 óta szervezi a hanukai gyertyagyújtást, amire idén december 10-én, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban került sor. A dátum nemcsak az ünnep kezdete miatt volt fontos klubunk szempontjából, hanem azért is, mert ezen a napon született Brüll Alfréd, klubunk legendás elnöke. Ez volt az első gyertyagyújtás, amit online rendeztük és közvetítettünk Youtube csatornánkon és számos szakosztályunk Facebook oldalán.

Az ünnepségen jelen volt Yacov Hadas-Handelsman, Izrael állam magyar nagykövete, Radnóti Zoltán, a Bét Sálom zsinagóga főrabbija, Deutsch Péter, az MTK Budapest ügyvezető elnöke, Zakor Sándor, az MTK Budapest Zrt. tulajdonosa, Pandzarisz Sándor, az MTK Baráti Kör elnöke, György Bence, az MTK Maccabi szakosztályának elnöke, illetve Pandzarisz Tamás, az MTK Budapest labdarúgóinak szurkolói koordinátora.

A gyertyagyújtás előtt Stern Péterre, az MTK Baráti Kör egykori elnökére emlékeztünk, aki rengeteget tett a klubért és azért, hogy a gyertyagyújtásból hagyomány legyen.

Az esemény során előbb Radnóti Zoltán, majd Yacov Hadas-Handelsman mondott beszédet, ezután került sor a gyertyagyújtásra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!