Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Győzelemben bízva

Publikálva: 2020.09.16 Frissítve: 2020.09.16 Kézilabda

A K&H liga 5. fordulójában a Békéscsabát fogadjuk.

Két vesztes és egy elhalasztott mérkőzést követően a EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen találna vissza a helyes útra női kézilabdacsapatunk. Golovin Vlagyimir tanítványai szeptember 16-án a Kisvárda otthonában léptek volna pályára, ám mivel a nyírségiek több játékosa koronavírusra utaló tüneteket produkált, így a két klub a halasztás mellett döntött. Utólag kiderült, hogy a kisvárdaiak minden tesztje negatív eredményt hozott.

Ez azonban a múlt, szombaton már a lila-fehérek ellen kell bizonyítanunk. Az előző szezonban hazai pályán 29-27-re legyőztük az Előrét, idegenben azonban kilencgólos (!) vereséget szenvedtünk.

Alaposan megfiatalodott a Békéscsaba kerete, ráadásul új edző is érkezett, így minden bizonnyal rendkívül motivált ellenfél érkezik – vélekedett vezetőedzőnk. – Rutinosabbak vagyunk, mint ők, ezt kell kihasználnunk. A legfontosabb a győzelem.

A szombati mérkőzésen Andorka Miklós és Hucker Róbert fújja a sípot, a versenybírók Bonifert Ferenc és Oláh Viktor.

2020. szeptember 19. 18:00 MTK Budapest–EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE (K&H liga, 5. forduló); Elektromos-csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!