Atlétika
Szabó Beatrix

Fontos a motiváció fenntartása (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.07.29 Frissítve: 2020.07.29 Cselgáncs

Cselgáncsszakosztályunk vezetőedzője, Pánczél Gábor előtérbe helyezi, hogy folyamatosan új impulzusok érjék tanítványait a jelenlegi, kilátástalan helyzetben, amelyben továbbra sem tiszta, mely versenyeken vehetnek részt.

Nemrégiben beszélgettünk az MTK Budapest dzsúdószakosztályának vezetőedzőjével, a felnőtt férfiválogatott szövetségi kapitányával, Pánczél Gáborral annak okán, hogy közölték a jövő évre halasztott tokiói olimpia dzsúdóprogramját. Cikküknben többek között arra is kitértünk, mennyi esélyt lát a szakember arra, hogy valóban megrendezik a játékokat 2021-ben, emellett szóba került annak a fontossága is, hogy motiváltak maradjanak versenyzőink a mostani időszakban, amikor még mindig nem látják pontosan, mely viadalokon vehetnek részt a folytatásban.

–  Most az a feladatom, hogy tartsam a lelket a sportolókban, éppen ezért állítom őket folyamatosan újabb megméretések elé: másfajta küzdősportot próbálnak ki, víz alatti hokit játszanak egymás ellen, mi több, a balatoni strandrögbibajnokságra is benevezem őket. Meggyőződésem, hogy csak ezeknek a segítségével lehet minőségben átvészelni a mostani, kilátástalan időszakot – nyilatkozta a mester.

Mint ahogyan az a galériánkból is kiderül, a baralngászat is újabb megméretésnek számít – a Pál-völgyi-barlangba látogattak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!