Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Felemás forduló (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.01.08 Frissítve: 2019.01.08 eSport

Pontosztozkodás

A Hungarian Pro Clubs League aktuális fordulójában a listavezető UTE eSport volt ellenfelünk. A lila-fehérek egy ponttal állnak előttünk a tabellán, így komoly téttel bíró fővárosi rangadóra volt kilátás.

Csapatunk Borbás – Czifra Ati, Sliders, Szabó, Erdei – Kevinho, Kárpáti, Rácz Bandi, Balásfalvi – Czifra Tomi, Chris_maj összellításban lépett pályára mindkét alkalommal, így két új játékosunk is lehetőséget kapott a bizonyításra Erdei Csanád és Szabó Ákos személyében.

UTE eSport–MTK Budapest 1-0 (0-0)

A találkozó egészén a támadójátékot erőltette mindkét csapat, ennek köszönhetően görcsös játékot láthattak a nézők. A sok pontatlan utolsó passz miatt kevés helyzet alakult ki. Az egyetlen gólt szerencsés körülmények között szerezte az Újpest a 73. percben, amikor védőnk labdaátvétele nem sikerült megfelelően, így a labdára lecsapott a támadó, majd középen üresen érkező társának passzolt, Christian pedig nem hibázott közelről.

MTK Budapest–UTE eSport 3-1 (1-1)

A visszavágón érezhetően más mentalitással léptünk pályára, az agresszív letámadás mellett a passzok pontossága is javult a kezdetektől, ennek már az első játékrészben eredménye volt. A 33. percben Balásfalvi indult el a bal szélen, középre húzott, és elemi erővel a kapus mellett a hálóba bombázott. A fordulás előtt egyenlített az Újpest, a 40. percben mélységi beadásból Jüngling bólintott a kapuba.

A második félidőben sikerült ismét vezetést szereznünk, az 58. percben Czifra Tomi cselezett középre, két védő között átjutott, Balásfalvinak passzolt, aki nyolc méterről belsővel lőtt a hosszú felsőbe. Percekkel később Borbás kapuja fogott veszélyben, de az újpesti támadó a kapufára bombázott ziccerben. A 69. percben ismét előttünk adódott lehetőség. Chris_maj indult meg a jobb oldalon, Czifra Tominak passzolt, aki tökéletes beadással Rácz Bandi fejére tette a labdát, csapatkapitányunk pedig hat méterről nem hibázott, higgadtan bólintott a kapuba, beállítva a végeredményt.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!