Hírek

Evezés 2022.06.13 Evezés: remek szereplés Bledben

Evezés: remek szereplés Bledben A hétvégén evezőseink a festői szépségű Bledi-tavon rendezett nemzetközi versenyen vettek részt.

Evezés 2022.06.11 Evezés: sportolóinkat kérdeztük céljaikról, vágyaikról (VIDEÓ)

Evezés: sportolóinkat kérdeztük céljaikról, vágyaikról (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában evezőseink válaszolnak arra a kérdésre, hogy mit szeretnének legjobban az életben. Aki válaszol: Székely Balázs, Bácskai Máté, Galambos Péter, Simon Tamás, Szabó Márton és Krémer Eszter.

Evezés 2022.06.08 Evezés: kedvenc városod? (VIDEÓ)

Evezés: kedvenc városod? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában evezőseinket kérdeztük arról, melyik várost szeretik legjobban. Aki válaszol: Székely Balázs, Bácskai Máté, Galambos Péter, Simon Tamás, Szabó Márton és Krémer Eszter.

Evezés 2022.06.04 Evezés: öt érmet nyertek fiataljaink a lengyelországi ORV-n

Evezés: öt érmet nyertek fiataljaink a lengyelországi ORV-n Az MTK Budapest hatfős kontingense egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött az Olimpiai Reménységek Versenyén Kruszwicában.

Evezés 2022.06.01 Evezés: mi a kedvenc időtöltésed? (VIDEÓ)

Evezés: mi a kedvenc időtöltésed? (VIDEÓ) Evezőseinket kérdezte az MTK Tube riportere arról, hogy mi a kedvenc időtöltésük. Aki válaszol: Székely Balázs, Bácskai Máté, Galambos Péter, Simon Tamás, Szabó Márton és Krémer Eszter.

Evezés 2022.05.30 Evezés: Krémer Eszterék nyerték a „B” döntőt a belgrádi világkupaversenyen

Evezés: Krémer Eszterék nyerték a „B” döntőt a belgrádi világkupaversenyen A belgrádi világkupa zárónapján Krémer Eszter, a Budapesti Evezős Egyesület sportolójával, Preil Viviennel magabiztosan nyert a „B” döntőben, ezzel a hetedik helyen zárta szereplését.

Evezés 2022.05.29 Evezés: csepeli éremeső (GALÉRIA)

Evezés: csepeli éremeső (GALÉRIA) Fiatal sportolóink remekeltek a szombati Csepel-kupán.

Evezés 2022.05.25 Evezés: kedvenc országod? (VIDEÓ)

Evezés: kedvenc országod? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában evezőseink mondják el, melyik országot szeretik legjobban. Aki válaszol: Székely Balázs, Bácskai Máté, Galambos Péter, Simon Tamás, Szabó Márton és Krémer Eszter.

Evezés 2022.05.18 Evezés: kedvenc állatod?

Evezés: kedvenc állatod? Sportolóink, edzőink mondják el, melyik állatot szeretik legjobban? Aki válaszol: Székely Balázs, Bácskai Máté, Galambos Péter, Simon Tamás, Szabó Márton és Krémer Eszter.

Evezés 2022.05.15 Evezés: a tavalyi év legjobbjait díjazták

Evezés: a tavalyi év legjobbjait díjazták A Magyar Sport Házában tartott díjátadó gálán a kiemelkedő nemzetközi eredményt elérő egységeink mellett, az év legjobb edzőinek, és egyesületének járó elismerés is gazdára talált, csakúgy, mint a Sport XXI. program legjobb evezőseinek, és edzőiknek járó díjak.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!