Hírek

Evezés 2024.02.27 Evezés: éremeső az ergométeres világ- és Európa-bajnokságon (GALÉRIA)

Evezés: éremeső az ergométeres világ- és Európa-bajnokságon (GALÉRIA) Nagyszerűen szerepeltünk a prágai világversenyen.

Evezés 2024.02.23 Evezés: „A szegedi Eb-re tartogatom a csúcsformát” - Galambos Péter (LAPSZEMLE)

Evezés: „A szegedi Eb-re tartogatom a csúcsformát” - Galambos Péter (LAPSZEMLE) Remek rajtot követően taktikus versenyzéssel szerezte meg az újév első hazai aranyérmét Galambos Péter. Klubunk klasszisa a mosonmagyaróvári ergométeres országos bajnokságon bizonyult a mezőny legjobbjának – ám a siker ellenére sem volt maradéktalanul elégedett a hétvégi teljesítményével.

Evezés 2024.02.18 Evezés: halmoztuk az érmeket az ergométeres ob-n

Evezés: halmoztuk az érmeket az ergométeres ob-n Szombaton Mosonmagyaróvár adott otthont a 34. ergométeres országos bajnokságnak, ahol természetesen evezősszakosztályunk sportolói is ott voltak, ráadásul remekül szerepeltek.

Evezés 2024.02.10 Evezés: edzőtáborban hangol a szezonra

Evezés: edzőtáborban hangol a szezonra Egyesületünk kiválósága, Galambos Péter melegvízi edzőtáborban készül az idényre.

Evezés 2024.01.19 Evezés: Galambos Péter lett a 2023-as év férfi evezőse

Evezés: Galambos Péter lett a 2023-as év férfi evezőse Az MTI által meghirdetett díjat a Magyar Evezős Szövetség edzőbizottságának javaslata alapján a MESZ elnöksége ítélte oda.

Evezés 2024.01.08 Evezés: „Jól kezdődött, de felemásan alakult az év” – Székely Balázs

Evezés: „Jól kezdődött, de felemásan alakult az év” – Székely Balázs Evezősszakosztályunk vezetője, Székely Balázs értékelte a 2023-as évet, de azt is elmondta, mit vár 2024-től.

Evezés 2024.01.03 Evezés: Galambos Péter hazai közönség előtt is bizonyítana (LAPSZEMLE)

Evezés: Galambos Péter hazai közönség előtt is bizonyítana (LAPSZEMLE) Remek formában kezdte a 2023-as versenyszezont, a nagy nemzetközi megmérettetéseken azonban nem volt szerencséje Galambos Péternek. Kétszeres Európa-bajnok evezősünk könnyűsúlyú egypárban világbajnoki ötödik hellyel zárta a szezont. Az év evezősének választott sportoló az idény tanulságai mellett 2024-es terveiről is mesélt, fókuszban a hazai rendezésű Európa-bajnoksággal és az apasággal.

Evezés 2023.12.03 Evezés: kevesebb, mint 150 nap van hátra az Európa-bajnokságig

Evezés: kevesebb, mint 150 nap van hátra az Európa-bajnokságig Kevesebb, mint öt hónap múlva kerül sor a magyar evezés történetének legrangosabb felnőtt világversenyére Szegeden. 2024. április 25-28. között rendezi Magyarország az Európa-bajnokságot és az Európai Kontinentális Olimpiai és Paralimpiai Kvalifikációs Regattát. Már gőzerővel zajlanak az előkészületek.

Evezés 2023.11.23 Evezés: a félmaraton is kipipálva

Evezés: a félmaraton is kipipálva Klasszis evezősünk, Galambos Péter a szezon végeztével a SPAR maraton után Siófokon a félmaratont is abszolválta.

Evezés 2023.11.10 Evezés: Dunavarsányban edzőtáboroztak

Evezés: Dunavarsányban edzőtáboroztak Az Európa-bajnokságra és az olimpiai kvalifikációra fókuszálnak legjobb evezőseink.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!