Kézilabda
Szőke Szonja

Evezés: remek szereplés Bledben

Publikálva: 2022.06.13 Frissítve: 2022.06.14 Evezés

A hétvégén evezőseink a festői szépségű Bledi-tavon rendezett nemzetközi versenyen vettek részt.

Szombaton a férfi kormányos nélküli „B” döntőben voltunk először érdekeltek, itt a Szekér László, Széll Domonkos kettős a negyedik helyen ért célba, majd a férfi nyolcasok „A” döntőjét a – többek között – Szász Gergellyel felálló magyar egység nyerte.

Férfi serdülő négypárevezősben a szombat délelőtti döntőben ötödik lett a Szikora Ferenc, Oláh Barnabás, Majsai Kristóf, Szikora Gergő összetételű csapat. A női ifi kormányos nélküli kettesek mezőnyében, Lukácsovics Enikő és Lipták Kíra párosa a harmadik helyen zárt, míg a Szente Dóra, Bagdács Szonja kettős a hatodik lett.

A négyesek fináléját a Dedeyan Narékot és Geszti Attilát soraiban tudó kvartett nyerte, míg ifi négypárban – a lányoknál – a Balázs Szonjával felálló négyes futott be elsőként. A Temesi Krisztinával és Kovács Miriammal fémjelzett csapat a harmadik helyen ért célba.

Gottfried Sámuel a serdülők mezőnyében a szolnoki Drávucz Dániellel ezüstérmet szerzett. Női serdülő kétpárban az Elekes Anna, Vágó Emma duó hetedik lett.

Női ifi négyesben ezüstérmet szerzett a Lukácsovics Enikő, Bagdács Szonja, Szente Dóra, Lipták Kíra együttes, a Temesi Krisztina, Király Anna, Kovács Miriam, Molnár Orsolya összetételű négypár harmadikként ért célba.

Férfi serdülő négyesben a Szikora Ferenc, Oláh Barnabás, Majsai Kristóf, Szikora Gergő egység csak kevesebb, mint egy másodperccel csúszott le a dobogóról, és szerezte meg a negyedik helyet.

Forrás: hunrowing.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!