Atlétika
Szabó Beatrix

Evezés: Krémer Eszter is bekerült a keretbe

Publikálva: 2021.09.23 Frissítve: 2021.09.23 Evezés

Huszonkét fős kerettel kezdi meg a felkészülést a 2024-es párizsi olimpiára a magyar evezős válogatott, amelynek tagjaira az eddigieknél nagyságrenddel több közös munka vár.

Molnár Dezső szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta: a hétvégi válogatón a versenyeket és az időeredményeket is figyelembe véve huszonkét evezős került a keretbe, melynek tagjai a közös munka során egyéni célok helyett a csapat érdekét helyezik előtérbe. A szakember hangsúlyozta: elsősorban csapathajókra fókuszálnak, a férfiaknál és a nőknél kétpárra, illetve a négypárra, továbbá előbbieknél még a kettesre és a négyesre. Klubunkból Krémer Eszter került be a keretbe.

– Három olyan egységünk is volt a válogatón, amely nemzetközi mércével nézve is jó szintidőt evezett – mondta Molnár Dezső. Hozzátette: szabadtéri sportágukban nem jegyeznek ugyan világcsúcsot, a mindenkori legjobb időhöz azonban tudtak viszonyítani.

– A Gadányi Zoltána, Krémer Eszter kétpár közel kilencvenöt százalékos idejét kiemelkedőnek lehet mondani, mindkét evezős nagyon motivált az új felállásban.

Forrás: MTI

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!