Taekwondo
Salim Sharif

Esport: új Rocket League csapattal folytatjuk (VIDEÓ+GALÉRIA)

Publikálva: 2023.03.10 Frissítve: 2023.03.10 eSport

Sikeresen befejeződött Esport Szakosztályunk Rocket League csapatának újjáépítése, így fiatal, tehetséges játékosokból álló csapattal vágunk neki a tavaszi versenyszezonnak. A frissen igazolt trió a Wild Multigaming és a Spirit Gaming támogatása mellett már 2022-ben is kiválóan szerepelt a hazai versenyrendszerben – ez keltette fel figyelmünket.

Mindhárom új versenyzőnk, Farkas "trolley" Imre, Juhász "NrB" Norbert és Tullner "Kriszcsön" Krisztián évek óta szenvedélyes Rocket League játékos. A csapat magja 2018-ban állt össze és Krisztián érkezésével 2021 óta játszanak együtt. Azóta folyamatosan fejlesztették játéktudásuk, így mára egyénileg is az ország top játékosaiként tartják őket számon.

A Juhász Norbi által vezette csapat az utóbbi idők hazai tornáin kiváló eredményeket ért el, így esett rájuk választásunk. A csapat célja, hogy tovább csiszolják játéktudásukat és bebiztosítsák pozíciójukat a hazai élmezőnyben. Ezzel együtt immár az MTK Budapest kötelékében szeretnének eljutni nemzetközi régiós kupákra is.



A szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!