Atlétika
Krizsán Xénia

Esport: Tökéletes hétvégét zártunk

Publikálva: 2021.04.13 Frissítve: 2021.04.13 eSport

A HPCL Magyar Kupában emberhátrányban jutottunk tovább, a bajnokságban hét gólt szereztünk két találkozón.

HPCL Magyar Kupa:
1. kör

Esztétika KK–MTK Budapest esport 0-5

Vasárnap esténket negyedosztályú vetélytársunk nyitotta. Két első félidei találatunkat követően Kovács Dániel utolsó emberként szabálytalankodott. Kiállítása esélyt adott a hazaiaknak a szépítésre, és a létszámelőny kihasználására. Bíró azonban hárította a büntetőt, és a lélektani előnyt kihasználva három további alkalommal mattoltuk ellenfelünket.  

A következő körben a Trendsetters együttesével szemben kell kiharcolnunk a továbbjutást.

HPCL I. osztály:
5-6. forduló

MTK Budapest esport–Grosics Alapítvány 2-0

Az első játékidő hajrájában sikerült megszereznünk a vezetést, a gólig kiválóan védekező újonc ellen. Rácz indította tökéletes ütemben a védők helyezkedési hibáját kihasználó Majorosit, aki így a leshatáron tartózkodott, őrzőjétől viszont méterekre. A precíz átadást átvétel nélkül lőtte a kapuba. 

A találkozó sorsa a 80. minutumban dőlt el, amikor Kisst, ellenfele szabálytalanul állította meg a tizenhatoson belül. A játékvezető tizenegyest ítélt, amelyet Batik értékesített.

Hátvédsorunk kapott gól nélkül teljesítette a kilencven játékpercet.

LvL Up esport–MTK Budapest esport 0-5

A kezdőrúgást követően rögtön nyomás alá helyeztük vendéglátónkat, akik csak a 10. percben lélegezhettek fel. Örömük nem tarthatott sokáig, mert következő akciónk góllal zárult. Támadónk, Hajdú vette be a hazai kaput.  

A térfélcserét követően ismét gólra váltotta a lehetőséget Hajdú, aki Batik átadását értékesítette. Gólpasszát követően a 65. percben Batik lövése is utat talált a kapuba. Majorosi Krisz centerezte be a labdát, amire üresen érkezett középpályásunk. Az utolsó percekben kihasználtuk a szépíteni akaró ellenfelünk hibáit, és tovább növeltük a különbséget.

A hat szerzett pontnak köszönhetően a második helyet foglaljuk el a tabellán.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!