Atlétika
Kulunics Vince

Esport: Szimulátorosaink újabb kihívás elé néznek

Publikálva: 2021.05.01 Frissítve: 2021.05.01 eSport

A Clash of the Teams sorozatban indulnak – együttes erővel – versenyzőink.

A Clash of the Teams névre hallgató bajnokságot a Gran Turismo Sport szoftverén indították a szervezők, melybe húsz versenyistálló nevezett. Minden futamon két pilóta állhat rajthoz csapatonként. Nyolcadikként végeztünk a selejtezők során, így az „A” jelű kvartettben szerepeltünk a csoportkörben.

A különböző csoportokban a helyezések ugyanannyi pontot értek, ami azt jelenti, hogy nincs súlybeli eltérés a szobák („lobbyk”) között. A sorozat fő célja, hogy a csapat négy forduló elteltével a legjobb öt között foglaljon helyet a tabellán. A cél az elődöntőbe kerülés.

Első versenyünket Barcelonában rendezték, ahol már a legelején kiderült a mezőny kiélezettsége. A második fordulóban Levy nyújtott remek teljesítményt, így tudtunk közeledni az első négy pozícióban lévőkhöz, az utolsó két helyezettet pedig sikerült egyre jobban leszakítanunk magunkról. Ezután Levy kedvenc pályáján, a Nürburgring Nordschleifén léptünk előrébb ismételten egyet a táblázaton, ezzel már a negyedik helyet foglaltuk el.

A csoportkört így a negyedik pozícióban zártuk.

Kedden az elődöntő veszi kezdetét, az eddigiektől eltérőek beosztású csoportokkal.

Pilótáink kedden 21:00 órakor versenyezhetnek a döntőbe jutásért.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!