Atlétika
Szabó Beatrix

Esport: rekordkülönbségű sikerrel zártuk a szezont

Publikálva: 2022.02.07 Frissítve: 2022.02.07 eSport

A bajnoki címet ünneplő Puskás Akadémia elleni győzelmet követően tizenegy gólt szereztünk utolsó összecsapásunkon.

Február 6-án zárult a Magyar Pro Clubs Bajnokság, amikor az elsőséget előző héten ünneplő Puskás Akadémia mellett, a sereghajtó Genesis Gaming gárdájával mérkőztünk meg.

HPCL 21-22. forduló:

Puskás Akadémia Esport–MTK Budapest Esport 0-2

Mindkét gólunk szögletet követően született. A 16. percben Kovács Dániel elől mentett a hazaiak kapusa, a kipattanót azonban gólra tudtuk váltani. A második találat a 45. percben született, amikor a sarokrúgást kicsiben végezték el játékosaink, és Rácz a kiugró Gódort indította. Támadónk értékesíteni tudta a lehetőséget.

A térfélcserét követően átvette riválisunk az irányítást. Kapufájuk mellett Bíró és hátvédjeink is számos alkalommal tudtak menteni, így kapott gól nélkül zártuk a mérkőzést.

Genesis Gaming–MTK Budapest Esport 0-11

A kiesés elleni harcban tevékenykedő Genesis Gaming több játékosát is elvesztette a szünetben. Az idei évben nem tudtak még pontot szerezni, és komoly vereséget mértek rájuk a nagyobb csapatok.

A találkozón már a 3. percben eredményes volt Gódor, találatát az első félidőben hét további gól követte. A második játékrészben három alkalommal ünnepelhettünk, amivel az élvonal történetének legnagyobb különbségű győzelmét arattuk.  

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!