Atlétika
Magyari Zoltán

Esport: nemzetközi kupán képviseli Magyarországot Majorosi Krisztián

Publikálva: 2024.05.09 Frissítve: 2024.05.09 eSport

A nemzeti válogatón másodikként zárt „chris_maj”, így ő is ott lesz a montenegrói eFootball-kupán.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Majorosi „chris_maj” Krisztián bejutott az eFootball-válogatott magyar nemzeti válogatójának döntőjébe. Április 6-án az offline finálé a negyeddöntővel kezdődött, ahol esportolónk 2-1-re nyert „Zolika95” ellen, majd a legjobb négy között „DaniHun95”-öt győzte le 2-0-ra. A felsőági döntőben – a csoportkör után ismét – Varga „BendeJuice” Bendegúz volt Krisz ellenfele, aki ellen 2-1-es összesítéssel jutott tovább a nagydöntőbe. Varga az alsóágra került, melynek döntőjét megnyerte, így ismét összecsaptak „chris_maj”-jel. A nagydöntő igencsak szorosan alakult, melynek végén Bende 3-2-re győzött Krisz ellen, így játékosunknak nem sikerült kivívnia a rijádi világbajnokságon való részvételt.

Ennek ellenére az MTK Budapest esportolója is képviselheti Magyarországot – Varga Bendegúz mellett – az Adria-kupán. A nemzetközi versenyt május 11-12. között rendezik meg a montenegrói Bar városában, ahol a térség legjobbai ellen játszanak.

Majorosi a négyes számú csoportba került, ahol bosnyák, libanoni, montenegrói és holland játékos lesz az ellenfele. A csoportokból az első két helyezett mellett a négy legjobb harmadik jut tovább a negyeddöntőbe.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!