Kézilabda
Dakos Noémi

Esport: nagyarányú vereséget követően sikerült felállnunk

Publikálva: 2023.01.24 Frissítve: 2023.01.24 eSport

Az éllovas Puskás Akadémia mellett a Zalaegerszeg esportolóival mérkőztünk meg vasárnap este.

Január 22-én, vasárnap volt esedékes a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL) második fordulója, amelyet három szerzett pontunkkal az ötödik helyről kezdhettünk.  

Csapatunkból az ismét remeklő Juhász Marcell a hét csapatában is helyet kapott.  

A játéknapot az első helyen álló, eddigi mérkőzéseit magabiztosan megnyerő Puskás Akadémiával nyitottuk, akik a tavalyi, drámai végjátékot követően ismét az aranyéremre pályáznak. A bajnoki címre esélyes TrollFoci és Veszprém csapata ellen tekintélyt parancosló sikert arattak múlt héten. 

MTK Budapest–Puskás Akadémia 0-4 

A találkozó legjobbja a vendégek támadója, Pechár volt, aki mind a négy találatot magára vállalva döntötte el a három pont sorsát. Múlt heti teljesítményét követően vélhetően ezúttal is a legjobb értékelést nyújtotta posztján a liga pontozási rendszere alapján.  

ZTE FC–MTK Budapest 0-1 

A középpályán folyó kilencven percben Binder találata jelentette a különbséget, aki a tizenegyesből talált be, miután Juhászt buktatták a tizenhatoson belül.  

A találkozó legjobbja ezúttal jobbhátvédünk, Mihály lett, aki számos alkalommal állította meg a hazaiak támadását, ráadásul a gólban is komoly szerepet játszott.  

Találkozóinkat ITT tudják visszanézni.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!