Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Esport: az MTK Budapest az Országos Gaming Expón

Publikálva: 2022.03.31 Frissítve: 2022.03.31 eSport

Az egész országot bejáró rendezvénysorozat végső, fővárosi állomásán szurkolhatsz FIFA játékosainknak, ráadásul akár ki is állhatsz ellenük az MTK Budapest standjánál. Az eseményen emellett megrendezésre kerül az Év Esportolója díjátadó, melynek keretei között szakosztályunk is jelölést kapott.

FIFA 1v1:

Az Országos Gaming Expo (OGEX) Magyarország legnagyobb gamer roadshow-ja, ahol szakosztályunk játékosai is megmérkőznek a magyar FIFA-elittel. Az OGEX FIFA 22 versenyén 1v1-es játékosaink mellett Pro Clubs csapatunk kapitánya, illetve hátvédünk is egészen a döntőig menetelt városának selejtezőjén. Gódor Donát és Kovács Dániel a szolnoki döntőben találkozott, ott Gódor tudott bejutni az budapesti helyszíni döntőbe, Rácz Andris pedig április 1-jén biztosíthatja helyét a legjobbak között.

A Hungexpón zajló, ingyenesen látogatható eseményen szakosztályunk is részt vesz kiállítóként, ahol esportolóinkat is kihívhatják az érdeklődők. A rendezvény részletes programlistáját ITT lehet megtekintetni.  

K&H Év Esportolója díj:

Szakosztályunk jelölést kapott K&H Év Esportolója díjra, sportszimulációs/szimulátor sportcsapat kategóriában, amelynek díjátadóját április 2-án rendezik az Országos Gaming Expo budapesti eseményén, várhatóan 18:00 órától.

 

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!