Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Esport: két győzelemmel indítottuk a Hungarian Open tavaszi nagydöntőjét

Publikálva: 2024.06.12 Frissítve: 2024.06.12 eSport

A csoportkör első két fordulójában szoros és magabiztos győzelmeket aratott Rocket League-csapatunk.

A legjobb nyolc csapat részvételével június 8-9-én elkezdődött a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2024 tavaszi nagydöntője. Az eseményre az előző három versenyen elért eredmények alapján kvalifikáltak a csapatok. Rocket League együttesünk az összesített tabella harmadik helyén végzett, így szerzett indulási jogot a fináléban.

A résztvevőket két csoportba sorsolták, az MTK Budapest a „B” jelű négyesbe került az Illés Akadémia Spirit, a Pog frog és a Spirit Gaming csapatával. A párharcok négy győzelemig tartanak. A csoportkör után az első helyezettek kiemeltként az elődöntőbe jutnak, a második és harmadik helyen végző csapatok a negyeddöntőbe kerülnek, míg a csoportutolsók búcsúznak a versenytől.

A szombati első fordulóban szoros mérkőzésen 4-3-ra sikerült nyernünk az Illés Akadémia ellen, majd másnap a Pog frog ellen sima, 4-0-s győzelemnek örülhettünk. Ezzel csoportunk második helyén állunk 8-3-as szettaránnyal.

A verseny június 15-én, szombaton folytatódik a harmadik fordulóval, ahol az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Spirit Gaming lesz az ellenfelünk. Vasárnap az egyenes kieséses szakasszal zárul a torna, ahol kiderül, ki lesz a 2024-es tavaszi szezon legjobbja.

Képek forrása: Hungarian Rocket League Tournaments Facebook-oldala

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!