Tenisz
Gálfi Dalma

Esport: karnyújtásnyira a bajnoki cím

Publikálva: 2023.12.09 Frissítve: 2023.12.09 eSport

A tabella második helyéről várjuk a mindent eldöntő, utolsó játéknapot a HPCL-ben.

December 3-án rendezték a Hungarian Pro Clubs League hetedik játéknapját, ahol a 19. fordulóban a Tyukod Rangers, a 20-ban pedig a Genesis Gaming ellen léptünk pályára.

Az első mérkőzés 60. percében kontratámadás után ellenfelünk megszerezte a vezetést, majd a hosszabbításban büntetőből is betalált, így 2-0-ra nyert. Azonban a Tyukod vétett a Liga szabályzata ellen, így a vereség ellenére csapatunk kapta meg a három pontot.

A Genesis Gaming elleni találkozó jobban alakult számunkra, a félidőben már 5-1-re vezettünk, majd a második játékrészben sikerült tovább növelnünk az előnyünket, így kiütéses, 8-1-es győzelmet arattunk.

A hat szerzett pontnak és közvetlen riválisaink botlásainak köszönhetően feljöttünk a tabella második helyére. Ráadásul ugyanúgy 40 ponttal állunk, mint a bajnokságot vezető SC Sopron SMAFC.

December 10-én, az utolsó, nyolcadik játéknapon a negyedik DVTK-t, illetve a hetedik helyezett PMFC-t fogadjuk. A tabella első öt csapata között mindössze négy pont a különbség, így rendkívül izgalmasnak ígérkezik az utolsó két mérkőzés.

Tabella forrása: Hungarian Pro Clubs League Facebook-oldala

Szakosztályunk támogatói:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!