Kézilabda
Kobela Tamara

Esport: játékosaink tekintik át a szezont

Publikálva: 2022.12.31 Frissítve: 2022.12.31 eSport

Pápai Bálint és Rácz András számolt be a búcsúzó év eseményeiről.

Pro clubs csapatunk kapitánya és újdonsült 1v1-es játékosunk beszélt arról, hogy számukra mik voltak a magunk mögött hagyott esztendő legszebb és legfeledhetőbb pillanatai.  

Pápai Bálint: 

Az év legjobb pillanatának egyértelműen azt mondanám, amikor Felcsúton sikerült megnyernem a Puskás Akadémia által, a Pancho Arénában szervezett versenyt, illetve kiemelném a csapattal szerzett ötmeccses győzelmi szériát, a szezon hajrájában. Legrosszabb pillanatként az Ogex-döntőt éltem meg, amikor nem sikerült kvalifikálnom magam az offline küzdelmekre.  

(Pápai Bálint – jobb oldalt – idén bebizonyította kiemelkedő képességeit.)

A platformváltás teljesen jó döntésnek bizonyult, mert az 1v1 es a pro clubs igy egészen hasonló játékmenetet képvisel, amit mindenféleképpen előnyként foghatunk fel.  

Rácz András: 

Az idei év elég nehézkesen indult, hisz a PlayStation 5-re való platformváltás minden játékosnak elég nagy fejtörést okozott. Pozitívumnak tekintem a hosszú idő után sikeres igazolásokat, akik hamar beilleszkedtek a csapatba és jó teljesítményt nyújtanak. Jó keretet tudtunk összerakni, ennek köszönhetően döntőig jutottunk az előszezonban. Negatívum a nem vártan szögre akasztott controllerek és az eligazolások. Ezáltal a keret mélysége megszűnt, ami sokáig az erősségünk volt. Ha ezt sikerül újra felépíteni, határ a csillagos ég. 

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!