Atlétika
Kulunics Vince

Esport: győzelem a Hungarian Open heti tornáján és siker nemzetközi porondon

Publikálva: 2022.03.24 Frissítve: 2022.03.24 eSport

Czékus Bencével a soraiban mindkét mérkőzésén nyerni tudott a magyar FIFA Pro Clubs válogatott, Rocket League játékosaink a Hungarian Openen szereztek elsőséget, szimulátorosaik pedig Spanyolországban ültek volán mögé.

FIFA Pro Clubs:

A magyar HPCL-válogatott március 19-én, szombaton Skócia és Koszovó ellen lépett pályára az International eLeague sorozatában. Együttesünket Czékus Bence képviselte. A magyar válogatott Skóciával szemben 5-1-es győzelmet aratott, majd Koszovó csapata ellen mérkőzés nélkül szerezte meg a három pontot. Tizenhárom találkozót követően a harmadik helyet foglalja el csoportjában a magyar csapat.

Rocket League:

Győzelmet arattunk az ötödik heti kupán a Hungarian Openen. Március 17-én egyetlen vereségünket az első mérkőzésen szenvedtük el, a párharcot azonban 3-1-re meg tudtuk nyerni az omegakekw együttesével szemben. Ezt követően 3-0-ás összesítéssel győztük le az Exhelp Gaming és a Future Esports gárdáját is. Sikerünkkel átvettük a vezetést a Hungarian Open Finals ponttáblázatán, ráadásul az új szezonban egyedüli csapatként birtoklunk két „weekly” torna elsőséget.

Szimulátor:

Március 17-én, csütörtökön, a szezon hatodik futamán Spanyolországba látogatott az F1 Hungary Liga Elit 1-es mezőnye. Az időmérőn pilótáink a tizedik, illetve a tizenharmadik helyen zártak. A verseny rajtját követően Kulcsár Előd a nyolcadik, Endrődi Dominik pedig a tízedik pozícióba lépett előre. Előd egészen a tizenkettedik körig várt kerékcseréjével az abroncsokat erősen koptató pályán, azonban négy körrel később kénytelen volt ismét kiállni, és egészen a tizennyolcadik pozícióig esett vissza. Dom a középmezőnyben, a pontszerzést jelentő helyekért harcolt, végül tizenharmadikként, Elődöt pedig tizennegyedikként intette le a kockás zászló.  

Szakosztályunk támogatója:

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!