Atlétika
Nagy Marcell

Esport: Farkas „trolley” Márton Békéscsabán vendégszerepel

Publikálva: 2023.03.30 Frissítve: 2023.03.30 eSport

Rocket League játékosunk a déhácépé csapat tagjaként vesz részt a VI. Trefort E-sport Napokon.

Farkas „trolley” Márton, Rocket League csapatunk tagja vendégjátékosként vesz részt két további versenyzővel, Földvári „Cortezz” Ádámmal és Jenei „Alázatos” Bencével déhácépé néven, a március 29. és 31. között megrendezésre kerülő VI. Trefort E-sport Napokon.

A verseny a Békéscsabai SZC Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében valósul meg, ahol a diákok három népszerű játékban mérhetik össze tudásukat.

Szakosztályunk tehetséges növendéke március 30-án, csütörtökön mérkőzik meg Rocket League játékban csapattársai oldalán, de a tanulók március 29-én Valorant-ban, március 31-én pedig League of Legends-ben is kipróbálhatják magukat.

A kupára a játékosok csak az előzetes regisztrációt elvégezve, és érvényes tanulói jogviszony birtokában jelentkezhettek, emellett a csapatok száma sem haladhatta meg a tizenhatot, ha mégis online selejtezőn kellett részt venniük.

A vetélkedők egyenes ágas kieséses rendszerben működnek, a döntő kivételével, ami Best of 3.

A játékosok több mint 1 millió forint értékű összdíjazásért szállhatnak versenybe, ezért szurkoljunk közösen trolleyéknak az első helyért!

Eredményes felkészülést kívánunk a fiúknak!

A közvetítést itt lehet nyomon követni.

További információk a versennyel kapcsolatban.



 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!