Karate
Hárspataki Gábor

Esport: Csapatkapitányunk az új szoftvert értékelte

Publikálva: 2021.09.30 Frissítve: 2021.09.29 eSport

Október 1-jén jelenik meg hivatalosan a FIFA 22, előtte a játékosok azonban lehetőség kaptak, hogy tízórás időszakban kipróbálják a széria legújabb tagját.

Október 1-jén érkezik a FIFA sorozatának legújabb tagja, amelyet csapatkapitányunk, Rácz András a tíz órára elérhető verzióban ki is próbálhatott. 

Rácz András az alábbi gondolatokat fogalmazta meg az új játék kapcsán:

Az új szoftver minden évben más és más, ami megosztó a játékosok körében. Ez idén sem változott, hiszen a játék, illetve annak menete lassult, kicsit jobban hasonlít a valódi meccs gyorsaságára. A passzkombinációk és a távoli lövések kerültek előtérbe, köszönhetően a kapusok védési arányának pozitív irányban történő elmozdulásának. A cselek háttérbe szorultak, ami az első szoftverfrissítéssel természetesen változhat. Maga a Pro Clubs játékmód sokban nem különbözik az előző években tapasztaltaktól. A hőn áhított cserelehetőség idén sem került be a játékba, és inkább a látványelemekre helyezték a hangsúlyt a fejlesztők. Több mez- és pályadekorációs lehetőséget kaptunk, illetve új kinézeteket is adhatunk karakterünknek. Újdonság a „trait”, azaz az egyéni képességek rendszerének bevezetése, amivel minden játékos három tulajdonságát fejlesztheti posztjától függően. Erről sokat nem tudok még nyilatkozni, mert a játék ezen szakaszában még nem sikerült kitapasztalnom. Kíváncsian várom az új szezont, október elsején kezdjük a felkészülést a csapattal.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!