Tenisz
Fucsovics Márton

Esport: a nagydöntőben szenvedtünk vereséget

Publikálva: 2021.12.18 Frissítve: 2021.12.18 eSport

A Gamerland arénájában rendezték a Hungarian Open a négyes döntőjét.

December 11-én, szombaton a Gamerland arénájában volt a Hungarian Open négyes döntője. Technikai okok miatt később tudtak kezdődni a küzdelmek, emiatt az élő közvetítés elmaradt.

Gogi–Mateos–Richmond felállásban játszottunk az összecsapásokon, Shadix pedig kívülről segítette a csapatot – meglátásaival.

MTK Budapest Esport–Future Esport

Elsőként a Future Esport gárdájával mérkőztünk meg, ellenük vereséget szenvedtünk a selejtezők során. Ezúttal azonban magabiztos játékkal, 4-1-es összesítésben győzni tudtunk, és a felsőági döntőbe jutottunk. A másik ágon a Budapest Five 4-0-ra nyert a Wild Multigaming ellen, így ismét Budapest Five–MTK Budapest finálét láthattak a nézők.

Budapest Five–MTK Budapest Esport

Nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk, melyeken rendszerint egy gól döntött. Ezek közül azonban egyszer sem sikerült a győzelmet megszerezni, így 4-0-s összesítést követően kerültünk a veszteságra.

MTK Budapest Esport–Wild Multigaming

Az alsóágon a Wild Multigaming 4-2-re nyert a Future Esport ellen, így a döntőben velük mérkőzhettünk meg. A párharcot összeszedett játékkal, 4-0-ra nyertük.

Budapest Five–MTK Budapest Esport

A nagydöntőben a Budapest Five együttesével találkoztunk ismételten, ahol Best of 7 előnyt szerzett riválisunk, így hátrányból kellett megkezdenünk a párharcot. 0-2-ről 4-2-re fordítottunk szettben, így jött a „Bracket Reset”. Egy Best of 7 megnyerésére volt szükség a győzelemhez. Szünet nélkül folytattuk a küzdelmeket. A következő Best of 7-ben a Budapest Five remekül játszott, és minimalizálták a hibákat. Ismét egy gólon múltak az összecsapások, így 4-0-s összesítésben veszítettünk az utolsó szettben.

A kupa ágrajza:

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!