Atlétika
Nagy Marcell

Esport: 2-1-es győzelemmel és 1-1-es döntetlennel zártuk a 13. szezont

Publikálva: 2023.03.29 Frissítve: 2023.03.29 eSport

A negyedik helyen végeztünk a tizenharmadik szezonban, egy ponttal lemaradva a dobogóról.

Március 26-án, vasárnap tartották a magyar bajnokság 13. szezonjának utolsó játéknapját, ahol csapatunk a Hajdúnánás FKG-vel és a Live4eSporttal szemben mérette meg magát.

Hajdúnánás FKG–MTK Budapest 1-2

Riválisunk elleni első gólunkat Gódor Donát szerezte – könnyed mozdulattal – a harminckilencedik percben. A játék előrehaladtával Majorosi Krisztián – a hetvennegyedik percben – lőtte be a győztes találatot. Bár a Hajdúnánás csapata a meccs vége előtt szépített, a győzelmünk nem forgott veszélyben.

MTK Budapest–Live4eSport 1-1

Konkurensünk kezdeti gólelőnyét nem sokáig élvezhette, mert csapatunk hamar egyenlített, így döntetlen lett a mérkőzés.

Játékosaink energiát nem sajnálva küzdöttek a szezonbéli meccsek során, a kezdeti nehézségek ellenére a nyolcadik helyről gyorsan erőre kaptunk, így bizakodtunk a minél jobb helyezés megszerzésében. A TrollFoci-Hálószaggatóval történt helycsere sem tántorít el minket a jövőbeli célok elérésétől, ugyanis a szezont rengeteg tapasztalattal zártuk a negyedik helyen.

Büszkék vagyunk e-sportolóink teljesítményére, gyors problémamegoldó készségükre, összpontosított csapatmunkájukra, amit a meccsek során mutattak.

Így – mindezek birtokában – még felkészültebben, várjuk a következő szezon kihívásait a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A mérkőzések az MTK Budapest Esport YouTube-csatornán tekinthetőek meg.

Szakosztályunk támogatói:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!