Hírek

eSport 2022.05.18 Esport: hat szerzett pont a bajnokságban, győzelem Imolában és Melbourne-ben

Esport: hat szerzett pont a bajnokságban, győzelem Imolában és Melbourne-ben Pro Clubs játékosaink kapott gól nélkül teljesítették a hatodik fordulót, szimulátorosaink pedig számos futamon képviselték klubunkat

eSport 2022.05.13 Esport: komoly esélyekkel lépnek pályára sportolóink

Esport: komoly esélyekkel lépnek pályára sportolóink FIFA-csapatunk a liga két újonca ellen meccsel, Endrődi Dominik Ausztráliában versenyez, Rocket League játékosaink pedig az összetett elsőségért küzdenek a tizennegyedik heti kupán.

eSport 2022.05.11 Esport: három pont FIFÁ-ban és városi futam Szaúd-Arábiában

Esport: három pont FIFÁ-ban és városi futam Szaúd-Arábiában FIFA csapatunk a Puskás Akadémia Esport mellett a Hajdúnánás gárdájával találkozott az ötödik játéknapon, szimulátorosunk, Endrődi Dominik pedig Dzsiddában ült volán mögé.

eSport 2022.05.06 Esport: minden szakágunk sportolói versenybe szállnak

Esport: minden szakágunk sportolói versenybe szállnak FIFA-csapatunk egy hét kihagyás után folytatja szereplését a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink az utolsó tavaszi eseményen bizonyíthatnak, Endrődi Dominik pedig a 2021-es évben debütáló pályán ül volán mögé.

eSport 2022.05.04 Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén

Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén Szimulátorosunk, Endrődi Dominik és Rocket League csapatunk is harmadik helyen zárt a hétvégi versenyeken.

eSport 2022.04.29 Esport: szünetel a HPCL, a Magyar Rocket League Ligában és szimulátorosainknál nincs megállás

Esport: szünetel a HPCL, a Magyar Rocket League Ligában és szimulátorosainknál nincs megállás Május 1-jén nem tartanak mérkőzést a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink mellett azonban kiváló szimulátorosunk, Endrődi Dominik is képviselteti magát a hétvégén, utóbbi ráadásul új sorozatban.

eSport 2022.04.27 Esport: Két sorozatban is pályára lépett FIFA csapatunk, befejeződött a Hungarian Open csoportköre

Esport: Két sorozatban is pályára lépett FIFA csapatunk, befejeződött a Hungarian Open csoportköre A Magyar Pro Clubs bajnokságban a ZTE FC Esport csapatával, a HPCL Magyar Kupában a PMFC Esport legjobbjaival mérkőztünk. Rocket League játékosaink a Hungarian Open második eseményén nyerték meg csoportjukat, és jutottak tovább a rájátszásba.

eSport 2022.04.22 Esport: FIFA-csapatunk és Rocket League-játékosaink is pályára lépnek a hétvégén

Esport: FIFA-csapatunk és Rocket League-játékosaink is pályára lépnek a hétvégén A Magyar Pro Clubs Bajnokság és a HPCL Magyar Kupa mellett a Hungarian Open második eseményén is megmérkőznek sportolóink.

eSport 2022.04.16 Esport: nyolc ponttal a hatodik helyen

Esport: nyolc ponttal a hatodik helyen A Magyar Pro Clubs Bajnokság tizenkettedik szezonjában három fordulót játszottak le, ezalatt nyolc pontot gyűjtöttünk. A húsvéti szünetet követően április 24-én jön a folytatás.

eSport 2022.04.15 Esport: Két dobogós helyezés az idény végén, rajtelsőség Kanadában, egy pont a bajnokságban

Esport: Két dobogós helyezés az idény végén, rajtelsőség Kanadában, egy pont a bajnokságban Koncz Botond és Matkovics Norbert is a legjobb három között végzett az F1 HCL második szezonjában, Horváth Bertalan és Lehoczky Máté Ausztráliában ült volán mögé, Kulcsár Előd pole-pozíciót szerzett az F1HL Elit 1-es kategóriájában, FIFA-csapatunk pedig egy pontot gyűjtött a bajnoki hétvégén.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!