Taekwondo
Salim Sharif

Elkezdték a lányok is

Publikálva: 2017.01.10 Frissítve: 2017.01.10 Labdarúgás női

Megkezdte a felkészülést Az MTK Hungária FC csapata a tavaszi idényre. Két új szerzemény is feltűnt az első edzésen.

Játékosaink első idei foglalkozására a Lantos Mihály Sportközpontban került sor, ahol előbb súlymérésre, majd kültéri futásra, végül pedig konditermi erősítésre vezényelte a játékosokat a szakmai stáb.

A keretben két új játékos is feltűnt, akik a többiekkel együtt kezdték el az edzéseket, és akik tavasszal már az MTK-t erősítik.

Burján Nóra korábban a Femina együttesében futballozott, 27 NB I-es mérkőzésen 11 gólt szerzett. Komoly sérülését követően bemutatkozhatott Turtóczki Sándor utánpótlás-válogatottjában is az elmúlt időszakban. A játékossal korábban készült már interjú az MTK Hungária együttesébe igazolása kapcsán, melyet IDE kattintva olvashat el.

Dencz Orsolya az elmúlt három évet a Bundesliga másodosztályában töltötte a Herforder SV Borussia és az SV Blau-Weiß Hohen Neuendorf csapataiban. 22 mérkőzésen szerepelt, és 3 gólt szerzett. Korábban az UTE csapatát erősítette, és tagja volt az U-19-es magyar válogatott Eb-keretének is.

Mindkét futballistának sok sikert kívánunk kék-fehérben, és természetesen a csapatnak is, amely tavasszal tovább folytatja küzdelmét a JET-Sol Ligában, a minél fényesebb éremért.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!